Advertisement

Burak Yilmaz Lille : Lille Burak Yılmaz transferini duyurdu! Fransızlardan ilk ... - Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı.

Burak Yilmaz Lille : Lille Burak Yılmaz transferini duyurdu! Fransızlardan ilk ... - Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı.. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Milli golcü fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Fransa'da burak yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. Burak yılmaz, beşiktaş'tan 1 milyon euro alacağından vazgeçti ve bedelsiz olarak yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille'e transfer oldu.

C3: Yilmaz envoie Lille en 16e de finale - Challenges
C3: Yilmaz envoie Lille en 16e de finale - Challenges from www.challenges.fr
Fransa'da burak yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Milli golcü fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Lille'in son maçında 2 gol atan milli futbolcu için belediye böyle devam ederse burak'ın heykelini yapacağız paylaşımını yaptı. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı.

Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı.

Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Yeni transfer burak yılmaz, 64. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. When burak yılmaz made the world admire him in lille osc. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Burak yılmaz, beşiktaş'tan 1 milyon euro alacağından vazgeçti ve bedelsiz olarak yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille'e transfer oldu. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Lille forması da bi başka yakışmış be kralım. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Burak Yılmaz Lille yolcusu - Kalem Gazetesi
Burak Yılmaz Lille yolcusu - Kalem Gazetesi from www.canakkalekalem.com
Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. Fransa'da lille forması giyen milli golcü burak yılmaz, yarın deplasmanda oynayacakları nice maçı öncesi basının karşısına geçti.

Lille'in son maçında 2 gol atan milli futbolcu için belediye böyle devam ederse burak'ın heykelini yapacağız paylaşımını yaptı.

Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Sezon başından beri formda bir grafik çizen burak yılmaz, 9 golle. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). When burak yılmaz made the world admire him in lille osc. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Lille forması da bi başka yakışmış be kralım. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim fransız ekibi lille, beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu burak yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Milli golcü fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Burak Yılmaz, Lille formasıyla ilk maçına çıktı - Spor
Burak Yılmaz, Lille formasıyla ilk maçına çıktı - Spor from foto.haberler.com
Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. 2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Lille forması da bi başka yakışmış be kralım.

Milli golcü fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Dakikada jonathan david'in yerine dahil olarak lille formasıyla ilk resmi maçına çıktı. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating). Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim fransız ekibi lille, beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu burak yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Dakikada burak yılmaz sahneye çıktı ve lille adına eşitliği yakaladı. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Lille'in son maçında 2 gol atan milli futbolcu için belediye böyle devam ederse burak'ın heykelini yapacağız paylaşımını yaptı. Sosyal medya hesabı üzerinden üst üste paylaşımlar yapan fransa ligue 1 ekibi, milli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni transfer burak yılmaz, 64.

Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken burak yilmaz. Fransa'da burak yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor.

Posting Komentar

0 Komentar